Centrul de avarii

Tinichigerie Auto

La Autokat Ploiești, oferim servicii de tinichigerie auto profesionale, pentru a reda aspectul impecabil al mașinii tale.

Service

Reparații, tinichigerie Auto

Reparăm și restaurăm caroseriile auto afectate. Expertizăm și reparăm daunele caroseriei, redând mașinii tale aspectul original și siguranța structurală.

Restaurăm aspectul estetic al mașinii tale, de la eliminarea micilor imperfecțiuni până la refacerea completă a suprafețelor afectate. Cu atenție la detalii și finisaje de înaltă calitate, ne asigurăm că veți pleca cu un rezultat impecabil și satisfăcător.

Sudură precisă și durabilă pentru reparații structurale și estetice ale caroseriei. Echipa noastră de tehnicieni calificați folosește tehnici avansate și echipamente specializate pentru a realiza suduri de înaltă calitate, asigurând siguranța și soliditatea mașinii dumneavoastră.

Finisaje impecabile și detalii de înaltă calitate pentru rezultate durabile și satisfăcătoare. Ne străduim să oferim cel mai bun standard de calitate în fiecare aspect al serviciilor noastre de tinichigerie auto, pentru a vă asigura că mașina dumneavoastră arată impecabil și rezistă testului timpului.

Expertiză profesională

Servicii tinichigerie de calitate

Tratarea și repararea zonele afectate de rugină pentru protejarea caroseriei pe termen lung.

Restaurăm aspectul estetic al mașinii tale, pentru o prezență impresionantă pe drum.

Sudură precisă și durabilă pentru reparații structurale și estetice ale caroseriei.

Finisaje impecabile și detalii de înaltă calitate pentru rezultate durabile și satisfăcătoare.